Zašto izabrati

Google Ads

Santini Media je Googleov Partner i certificirana Google Ads agencija.

Kako Google Ads funkcioniraju?

Korisnik u Google tražilicu upisuje pojam (npr. “dostava cvijeća u Splitu”), Google kreira listu rezultata najrelevantnijih stranica po Googleovom mišljenju (Organski Rezultati). Osim organskih rezultata, na vrhu, sa strane i na dnu stranice (ovisno o zasićenosti Google Ads tržišta za upisani pojam) se pojavljuju oglasi onih oglašivača koji su zakupili ključnu riječ “dostava cvijeća u Splitu”.

Prikazivanje oglasa (Impresija) je besplatno.

Korisnik klika na oglas te ga Google preusmjerava na web stranicu oglašivača na čiji je oglas kliknuo.

Oglašivaču Google naplaćuje klik za onaj iznos za koji je licitirao za ključnu riječ “dostava cvijeća u Splitu” (ovisno o popularnosti ključne riječi klik može koštati od nekoliko lipa do nekoliko kuna).

Na ovaj način oglas se besplatno prikazuje korisnicima u trenutku kada traže proizvod ili uslugu te se naplaćuje samo klik na oglas.

Također, osim pojavljivanja u Google tražilici možemo za Vas kreirati i snažniju Google kampanju preko Google Display Networka te će se Vaši oglasi pojavljivati ciljano na brojnim web stranicama.

Upišite u Google proizvod ili uslugu koju nudite. Pojavljuju li se oglasi Vaših konkurenata?

Ako se oglasi Vaših konkurenata pojavljuju, znajte da se pojam za Vaš proizvod ili uslugu preko Googlea najvjerojatnije traži stotinu puta dnevno, tisuću puta mjesečno… iz dana u dan, iz mjeseca u mjesec… a Vaša konkurencija dobiva klikove na oglase, posjete na svoje web stranice, narudžbe i rast prodaje dok Vi niste prisutni.

Nazovite nas i promjenimo situaciju u Vašu korist!

Ako se oglasi Vaših konkurenata ne pojavljuju ili ih je malo, odlično! Konkurencije za ključne riječi vjerojatno nije velika te će i troškovi  Vaše kampanje biti jeftiniji nego kod ključnih riječi s velikom konkurencijom.

Nazovite nas i uđite na tržište Google Adsa prije konkurencije!

Naš cilj kod oglašavanja pa tako i Google oglašavanja je uvijek isti: povećanje prodaje Vaših proizvoda i usluga.

Rezultati i troškovi Google oglašavanja se mogu pratiti i kontrolirati do nasjtinijih detalja, do zadnjeg klika, impresije i lipe.

Kontaktirajte nas!

© Santini Media